logo Schoolupdate

Het online leerplatform voor leerkrachten en ICT-coördinatoren om levenslang te leren!

Schoolupdate online leerplatform

E-learning met Schoolupdate 

We denken allemaal wel eens: zou het niet beter zijn om mezelf te blijven ontwikkelen? Het antwoord is ‘ja’! Het volgen van opleidingen helpen hierbij. Als leerkracht wil je niet stilstaan, maar in beweging blijven. Wij helpen scholen en leerkrachten om steeds up-to-date te blijven over de nieuwste technologieën. Door middel van opleidingen kan je het  nodige vertrouwen krijgen om ICT op de juiste manier in te zetten op jouw school.


Ontdek het breed aanbod van kwaliteitsvolle Google for Education opleidingen op de Schoolupdate Academie en volg overdag of 's avonds les! Al de modules zijn gericht op leren en lesgeven met ICT. We staan stil bij concrete (ict-)basisvaardigheden en vullen dit altijd aan met voorbeelden die direct in de praktijk toe te passen zijn. De modules bestaan uit interactieve elementen met vragen tussendoor. Diverse cursussen zijn voorzien van een eindtoets met na voldoende beoordeling automatische certificering


                                                                          Vraag een licentie aan                                                                                                                                                    

Een antwoord op volgende problemen bij professionalisering: 

Te weinig budget?
Met het jaarlijkse nascholingsbudget kan elke leerkracht een jaar lang toegang hebben tot alle leermodules in Schoolupdate (20 trajecten).
Geen tijd?
Via ons leerplatform kan je op elk moment van de dag een (deel van) module volgen, een kwartiertje over de middag, tijdens de LO-les en ‘s avonds als de kinderen in bed zitten.
Opvolging en vragen?
Door elke module minstens één keer per maand ook via een webinar met een live Q&A aan te bieden, bieden wij jou de kans om jouw problemen of struikelblokken aan ons team voor te leggen.
(Zelf)evaluatie?
Veel modules worden afgesloten met een praktijktest om te zien of je de inhoud onder de knie hebt.
Lifelong learning?
Onze modules worden non-stop aangevuld en bijgewerkt, je hebt het hele jaar door toegang tot het platform.

Kwaliteit?
Al onze trainingen zijn gemaakt door leerkrachten die nog steeds actief in het onderwijs staan en die daarnaast allemaal Google Certified Educators zijn.
Schoolupdate online leerplatform
Vraag een licentie aan

Is jouw school klaar voor het Google avontuur? 
Onze experts vertellen je graag over de mogelijkheden voor de wensen voor jouw school. 

Contacteer ons